Γ.Σ. Περιστερίου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 5η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, τον Γ.Σ. Περιστερίου. 

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας δώσει τέσσερα δυνατά παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος, είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος στις οποίες μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως, καθώς θα αντιμετωπίσει ομάδες με παρόμοιους στόχους με εκείνον. 

Απέναντι του, ο Γ.Σ. Περιστερίου, ο οποίος στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια μετράει μία νίκη και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΑΝΟΓ με 15-3. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Γ.Σ. Περιστερίου, η Κλεοπάτρα Ντόνα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στο παιχνίδι με το Περιστέρι πρέπει να παίξουμε δυναμικά και να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε δουλέψει με τον προπονητή μας. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες και μπορούμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θα πάμε για τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για την ψυχολογία της ομάδας!». 


Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022
5η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Περιστερίου-Χωράφας
16:00, ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ