«Καταιγιστικός» ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Γ.Σ. Περιστερίου εκτός έδρας με 4-10, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, σκοράροντας με την Καρυπίδου Η., 0-1, ενώ η Καρυπίδου Μ. διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, 0-2. Οι γηπεδούχες μείωσαν σε 1-2, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων, βρίσκοντας τέρμα στο πρόσωπο της Τζελέπη, 1-3, ενώ η Φραγκιά αύξησε το «ασπρόμαυρο» προβάδισμα στα τρία τέρματα, 1-4. Το Περιστέρι μείωσε σε 2-4, με αυτό να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν καλύτερα στην πισίνα, σκοράροντας δύο τέρματα με τις Καρυπίδου Η. και Καρυπίδου Μ., 2-6, ενώ η Πουστινίκοβα αύξησε περισσότερο την διαφορά, 2-7. Το Περιστέρι απάντησε με 2-0 σερί, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου, 4-7. 

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, κρατώντας στο μηδέν τις γηπεδούχες. Με Φραγκιά και Παρασκευοπούλου ο Δικέφαλος έδωσε μεγάλες διαστάσεις στη νίκη του, 4-9, με την Καρυπίδου Μ. να υπογράφει το τελικό 4-10. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, κόντρα στο ΝΟ Λάρισας. 

Τα οκτάλεπτα: 1-2. 1-2, 2-3, 0-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Σ. 2, Παρασκευοπούλου 1, Γραικού, Λαμπρούση, Φραγκιά 2, Ντόνα, Στόγιου, Μουρατίδου, Τζούρκα, Καρυπίδου Β. 3.