Ώρα Ευρώπης! ΠΑΟΚ-Montana

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για το Game 1 της Φάσης των «32» του CEV Challenge Cup, o ΠΑΟΚ υποδέχεται την Montana από την Βουλγαρία, στο PAOK Sports Arena, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 19:00. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του στο πρωτάθλημα επί του ΑΟΠ Κηφισιάς με 3-0, συνεχίζει το ευρωπαϊκού ταξίδι στο CEV Challenge Cup, αφού στην Φάση των «64» απέκλεισε την ελβετική, Nafels Volley, με δύο νίκες. 

Απέναντι του, η Montana, η οποία πέρασε bye στην Φάση των «32» του ευρωπαϊκού θεσμού. Όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις της, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας στην πρώτη ήττα της σεζόν με 3-1. 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport 9HD.

Για το Game 1 κόντρα στην Montana, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθόλου εύκολο και για τις δύο ομάδες. Έχουμε κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο. Έκαναν ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τέσσερις σερί νίκες, αυτό σημαίνει πως είναι μία καλή ομάδα. Έχουν έμπειρους παίκτες οι οποίοι ήταν και διεθνείς στις Εθνικές τους ομάδες, όπως ο Τοντόροφ και o Γκραντινάροφ. Από την πλευρά μας, είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας, είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε ένα πρόβλημα, αυτό του Γιόρνα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καλύψουμε το κενό του συλλογικά. Παίζουμε στην έδρα μας, αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα, ωστόσο μιλάμε για βόλεϊ, οπότε όλα είναι πιθανά. Σίγουρα θα είναι ένα ενδιαφέρον και δύσκολο παιχνίδι». 


Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022
1ος αγώνας Φάση των «32», CEV Challenge Cup
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Montana (OTE Sport 9HD)