ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΓΣ Περιστερίου

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Γ.Σ. Περιστερίου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

Ο Δικέφαλος μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες του με Παλαιό Φάληρο και Ηλυσιακό, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στους τέσσερις αγώνες, και βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου με 12 βαθμούς. 

Απέναντι του, ο Γ.Σ. Περιστερίου, ο οποίος μετά τα τρία θετικά αποτελέσματα με Ηλυσιακό, Χανιά και Παλαιό Φάληρο, γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στην τέταρτη θέση με 9 βαθμούς. 

Σ' ένα σημαντικό παιχνίδι όσον αφορά την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ, το τμήμα Πόλο ανδρών κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο, να έρθει στο Ποσειδώνιο, και να βοηθήσει την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Γ.Σ. Περιστερίου, ο Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι. Είναι μία ομάδα, όπως και εμείς, δηλαδή διεκδικήτρια μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του ομίλου. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας φέρει έξι βαθμούς μπροστά από το Περιστέρι. Σίγουρα έχουμε δει τον αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ παράλληλα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, οι οποίες μας έχουν δώσει ρυθμό. Με υπομονή και συνέπεια θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα!». 


Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022
7η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Γ.Σ. Περιστερίου