ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. 

Ο Δικέφαλος, μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, παραμένει αήττητος στην Handball Premier, έχοντας 11 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. 

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, μπορεί να μην είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο υπάρχει ικανοποίηση για το πως ο ΠΑΟΚ ανταπεξήλθε πλήρως όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δείγμα του χαρακτήρα που θέλει να χτίσει η ομάδα του Δικεφάλου. 

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ο οποίος μετά την ήττα της «πρεμιέρας» μετράει επτά σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην εμβόλιμη αγωνιστική το σύνολο του Γιώργο Καρασαββίδη πήγε να κάνει τα εύκολα-δύσκολα, επικρατώντας ωστόσο των Βριλησσίων με 28-29. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πηγαίνουμε σ' ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε απέναντι μας μία ποιοτική ομάδα με μεγάλο βάθος. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη την διάρκεια του αγώνα, ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα». 


Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022
7η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης
17:00, ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ