Η Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου Βαρέων Αθλημάτων ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βαρέα αθλήματα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

Θεσσαλονίκη, 11/11/2022


Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, το απόγευμα της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου, σχετικά με κύρια θέματα των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ. 

Ομιλητές της Συνέντευξης Τύπου ήταν ο Α' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων, Χάρης Μάλλιος, ο προπονητής Πάλης, Παναγιώτης Χεριστανίδης, και ο παλαιστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσεκερίδης.

Δημοκράτης Παπαδόπουλος (Α' Αντιπρόεδρος Α.Σ. ΠΑΟΚ):

«Θεωρώ ότι τα τελευταία δέκα χρόνια γίνεται μία σπουδαία δουλειά από αυτά τα τμήματα των Βαρέων αθλημάτων, χάρις στον έφορο και γενικό αρχηγό τον κ. Μάλλιο και την αμέριστη βοήθεια του κ. Αμοιρίδη, ο οποίος είναι δίπλα σε αυτά τα τμήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει θεσμός σε όλα αυτά τα αθλήματα, φτάσαμε στο σημείο εάν σε κάποιο πρωτάθλημα βγούμε δεύτεροι να είμαστε στεναχωρημένοι. Οι πρωτιές τις οποίες έχουμε κερδίσεις είναι ατελείωτες τα τελευταία χρόνια, αυτό δείχνει την δουλειά που κάνουμε ως ομάδα σε όλα αυτά τα τμήματα. Διότι τα Πρωταθλήματα στην Ελλάδα δεν μπορείς να τα πάρεις εάν δεν δουλέψεις πολύ και ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να παίρνει τίτλους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αυτό ισχύει και για τα Βαρέα αθλήματα. Άρα πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτά τα αθλήματα, η διοίκηση είναι δίπλα τους και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο κ. Μάλλιος, πως δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω. Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος να πρωταγωνιστεί και ό,τι άσχημο και στραβό βρίσκει στον δρόμο του θα πρέπει να το τελειώνει μία και έξω.

Προσωπικά ως διοίκηση δεν έχουμε κάποιο παράπονο, γιατί δεν ασχολούμαστε με την πολιτική όπως ακούστηκε σε κάποιες δηλώσεις. Οι πολιτικοί είναι αυτοί που έχουν ανάγκη τον ΠΑΟΚ και όχι ο ΠΑΟΚ την πολιτική. Βάζουμε τον Δικέφαλο πάνω απ’ όλα και δεν ασχολούμαστε καθόλου με την πολιτική, όποια και αν είναι αυτή. Ασχολούμαστε μόνο με τον αθλητισμό, τους αθλητές μας και το καλό τους, με το πως θα ανέβουν, πως θα πρωταγωνιστήσουν και το πως θα γίνουν πρωταθλητές. Ένα τελευταίο, είναι ότι όσο περισσότερη και καλύτερη δουλειά γίνετε στα τμήματα, τόσο ο ΠΑΟΚ θα δημιουργεί και θα προοδεύει, αυτό να το ξέρουν όλοι. Αυτό είναι μία δέσμευση και υπόσχεση προς τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είναι κοντά και σε αυτά τα τμήματα, όσο βρισκόμαστε το τιμόνι αυτού του τεράστιου Συλλόγου που λέγεται ΠΑΟΚ, εμείς θα είμαστε κοντά σε αυτά τα τμήματα και θα τα βοηθούμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Ως Διοίκηση θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις τιμωρίες που επέβαλε η Ομοσπονδία Πάλης, δεν είναι της παρούσης να πούμε τι ενέργειες θα κάνουμε. Πάντως, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να προχωρήσουμε όλοι μαζί εννοημένοι και να δούμε το καλό του αθλητισμού. Αν συνεχιστεί η τιμωρία του Δημήτρη Τσεκερίδη, πιστεύω πως θα κάνει κακό και στην εθνική ομάδα γιατί πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος φέρνει μετάλλια. Από εκεί και πέρα όμως, θέλω να πιστεύω πως επειδή ασχολούμαστε μόνο με τον αθλητισμό και με τίποτε άλλο, θα έχουμε ένα αίσιο τέλος και όλα θα πάνε καλά και ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομοσπονδία και με τα δικά μας παιδιά».

Όσον αφορά, τον Ηλία Παγκαλίδη, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι οικογένεια με εισαγωγικά, κύριε. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια χωρίς εισαγωγικά. Είναι μια οικογένεια εκατομμυρίων ανθρώπων, φιλάθλων, οπαδών ανά την υφήλιο.

Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει πολιτική, κύριε. Κοιτάζει μόνο τον αθλητισμό, τους αθλητές του και πώς θα πάνε μπροστά, με ότι βοήθεια μπορούμε να δίνουμε σαν σωματείο.

Για ποιο λόγο ήθελες να διαχωρίσεις τη θέση σου, αυτό το ξέρεις εσύ. Καλό θα ήταν στο συγκεκριμένο θέμα να δώσεις μια απάντηση. Αλλά η απόφαση να τιμωρηθούν οι 16 αθλητές και να απαλλαγείς εσύ τα λέει όλα, κύριε».

Χάρης Μάλλιος (Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων ΠΑΟΚ):

«Αυτός ο Σύλλογος από την στιγμή που δημιουργήθηκε, προσπαθεί να καταδεικνύει κάποιες σημαντικές ηθικές αξίες σε όλα του τα τμήματα, οι οποίες δεν έχουν ουδεμία γκρι ζώνη από όλους όσους ζούμε τον ΠΑΟΚ οπαδικά, παραγοντικά και αθλητικά. Θα είμαστε πολύ συνεπείς τουλάχιστον στο κομμάτι των Βαρέων αθλημάτων και την διοίκηση, συμπεριφορές όπως σε αυτές που θα αναφερθούμε σε λίγο, χωρούν πολύ αντίδραση και επειδή εξακολουθώ να παραμένω οπαδός του συλλόγου, δεν θέλω να πέφτει τίποτε κάτω, τουλάχιστον στο δικό μας τμήμα. Όλα χρειάζονται κάποιες απαντήσεις και εμείς το έχουμε δείξει αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια μέσω τμημάτων τα οποία έχουν φέρει πολλούς τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο και ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα, για αυτό δεν σηκώνουμε κουβέντα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών, είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, είναι ένα Πρωτάθλημα στο οποίο χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει τρία τελευταία πρωταθλήματα. Πάμε με μία ομάδα η οποία έχει μία δική της αξία και αυτό συμβαίνει γιατί αποτελείται από παιδιά τα οποία δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα και έρχονται για να βοηθήσουν τον Σύλλογο να κατακτήσει ακόμη ένα Πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα τμήμα το οποίο είναι υπό την καθοδήγηση του Παύλου Σαλτσίδη και έχει λαμπρό μέλλον καθώς έχει μία από τις δύο καλύτερες εφηβικές ομάδες, κάτι που θα διαπιστώσετε τα επόμενα χρόνια. Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από πολύ καιρό γίνεται στη Βόρειο Ελλάδα, τα παιδιά είναι έτοιμα και παρά τα προβλήματα κατεβάζουμε σχεδόν την ίδια δεκαμελή ομάδα. Όπως καταλαβαίνετε πως το βράδυ της Κυριακής θα γίνει μία προσπάθεια Ο ΠΑΟΚ να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος, ωστόσο αν αυτό δεν συμβεί, οι αθλητές μας αξίζουν το χειροκρότημα του κόσμου γιατί με όλη τους την αγάπη για τον ΠΑΟΚ δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, ώστε να κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο για το 2022-2023.

Οι αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα:

Αναστασία Αναστασιάδου
Κωνσταντίνος Δογάνης
Δήμος Γεραμπακάνης
Βασίλης Λαμπριανίδης
Νίκος Τσακιρίδης
Χαράλαμπος Ατζάρης
Χρήστος Σαλτσίδης
Στάθης Στρουμπής
Πιλάτος Κουνατίδης
Στέργιος Σκαθαρούδης

Για το τμήμα Πάλης δεν έχω κοιμηθεί για τέσσερα βράδια, για αυτό το τμήμα έχει γίνει ένας τεράστιος αγώνας. Ο ΠΑΟΚ, έχει στους άντρες πέντε συνεχόμενα Πρωταθλήματα, συνολικά ως ομάδα τα τελευταία επτά χρόνια έχουμε 13 Πρωταθλήματα Ελλάδος και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα καθώς πρόκειται για 26 Κύπελλα. Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε από την συμμετοχή πολλών αθλητών, ακόμη και από πολλές χώρες του εξωτερικού. Πρόκειται για ΠΑΟΚτσήδες και παλεύουν για την ομάδα, οι οποίοι έχουν μεγάλες ιστορίες στις οποίες θα αναφερθούμε κάποια άλλη φορά, οι άνθρωποι αυτοί έρχονται κυρίως από την Σουηδία και την Γερμανία.

Θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα στην Χαλκίδα, το οποίο ωστόσο είχε πάρει αναβολή τον Φεβρουάριο του 2022, δεν έγινε ούτε το καλοκαίρι στο Κιλκίς και φτάσαμε στα τέλη της χρονιάς. Πρόκειται για μια «σκοτωμένη» χρονιά για το άθλημα έτσι όπως εξελιχθεί. Το επόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έχει εις βάρος του 19 τιμωρίες αθλητών και μία απαλλαγή. Νομίζω ότι η ομάδα μας με αυτήν την τιμωρία έχει κατακτήσει ακόμη ένα Κύπελλο αυτή την χρονιά, είναι ένα «Κύπελλο» αξιών και δίνει το στίγμα για το ποιοι είμαστε. Δεν εννοώ πως οι τιμωρίες είναι κάτι για το οποίο πρέπει να χαιρόμαστε αλλά εμείς ως ΠΑΟΚτσήδες τι «Κύπελλο» είναι αυτό.

Θέλω να πιστεύω ότι το άμεσο διάστημα και η διοίκηση θα παλέψει για την σοβαρή τιμωρία που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Τσεκερίδη με ενάμιση χρόνο αποκλεισμό αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά εννοείται πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όλοι αυτοί οι αθλητές είναι εξαίρετοι χαρακτήρες και πολύ καλά παιδιά και εμείς από πλευράς μας θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε να μην έχουν στην πλάτη τους αυτή την τιμωρία. Εγώ έχω δώσει όρκο ψυχής πως θα είμαστε δίπλα τους μέχρι το τέλος και το ξέρουν καλά αυτό το 99% των παιδιών, μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν το 100%, όμως πλέον είναι το 99% καθώς χάθηκε αυτό το 1%, θα αναφερθούμε αργότερα σε αυτό.

Υπάρχει μία συγκεκριμένη τιμωρία, η οποία αφορά τον Δημήτρη Τσεκερίδη και άλλους 15 αθλητές μας, μεταξύ αυτών ο Λαοκράτης Κεσίδης και ο Αλέξανδρος Παπαδάτος, οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί με δύο χρόνια με αναστολή. Στους υπόλοιπους έχει επιβληθεί τιμωρία με ένα χρόνο αναστολή και στον Δημήτρη ενάμιση χρόνο χωρίς αναστολή, δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Η ομάδα, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τις προηγούμενες δύο-τρεις εβδομάδες με διάφορα θέματα, πρέπει να πάει να παλέψει όσο πιο καθαρά γίνεται το επόμενο Σάββατο στην Χαλκίδα με ή χωρίς απουσίες. Νομίζω πως τα παιδιά θα κάνουν ξανά το θαύμα τους και πέρα από αυτό το «Κύπελλο» αξιών το οποίο είναι παράσημο για αυτούς, θα είμαστε και αγωνιστικά ευχαριστημένοι και σε δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ θα έχει ακόμη δύο Πρωταθλήματα Ελλάδος.

Έχει πει πολλές φορές δημόσια πως η οικογενειακή μου κατάσταση περιλαμβάνει μία κόρη και μέσω των Βαρέων αθλημάτων έχω αποκτήσει πάρα πολλούς γιους. Για δύο μέρες η στεναχώρια μου ήταν τεράστια λόγω της ανάρτησης του Ηλία Παγκαλίδη, επειδή ήταν και αυτός ένας από τους γιούς μου. Όλοι όσοι με ζούνε δίπλα σε αυτά τα τμήματα καταλαβαίνουν τι εννοώ και τι κάνω για αυτά τα παιδιά. Τα είπε όλα η ανακοίνωση των αθλητών μας αλλά επειδή δεν πρέπει να πέφτει τίποτε κάτω, εμένα με πόνεσε πάρα πολύ το «οικογένεια». Ηλία Παγκαλίδη, Οικογένεια είναι αυτή η οποία πραγματικά ήταν δίπλα σου σε πάρα πολλά πράγματα ακόμη και την τελευταία περίοδο. Δεν θα μιλήσω για την χρηματική υποστήριξη γιατί για όλα αυτά τα παιδιά αυτό είναι το λιγότερο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπενθυμίσω ότι μέσα σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, υπήρχαν αθλητές της Πάλης που πληρωνόντουσαν, μέσα σε αυτούς ήσουν και εσύ Ηλία Παγκαλίδη.

Ευχαρίστησες πολύ λίγους ανθρώπους. Δεν το παίρνω προσωπικά. Η σιωπή είναι χρυσός. Αλλά για τον ΠΑΟΚ, σιωπή δεν υπάρχει.

Γιε μου Ηλία, αθλητικέ μου γιε Ηλία. Οικογένεια ήμασταν. Για όλους τους “γιους” μου η οικογένεια ήταν εκεί. Για εσένα ήταν ακόμα περισσότερο. Πρέπει να πεταχτεί από πάνω μας η γκρίζα ζώνη ότι σε αφήσαμε ξεκρέμαστο.

6/9 Γίνεται συνάντηση διοίκησης – αθλητών για να ενημερωθούν για τις εξηγήσεις που ζητάει η Ομοσπονδία και προτείνουμε στους αθλητές τι θα ήταν καλό να γίνει.

7/9 Γίνεται συνάντηση στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ με την κυρία Γιαννακοπούλου, τον Δημήτρη Τσεκερίδη, τον Ηλία Παγκαλίδη και εμένα. Εκεί συμφωνούμε το πλάνο των έγγραφων εξηγήσεων.

8/9 Μαζευόμαστε ξανά στον Εύοσμο. Εκεί τοποθετούνται οι Δ. Τσεκερίδης και Η. Παγκαλίδης στους αθλητές ως προς τις έγγραφες απολογίες. Γίνονται από όλους οι τοποθετήσεις. Ρωτάμε 3 φορές κάθε αθλητή εάν συμφωνεί.

9/9 Από τις 08:00 τελειώσαμε 14:55 γιατί ήταν πολλές οι απολογίες. Στο ξεκίνημα της διαδικασίας μαθαίνουμε ότι ο Η. Παγκαλίδης, έχει βέβαια το δικαίωμα να το κάνει, να διαχωρίσει τη θέση του. Αυτό από μόνο του κάτι λέει. Οι τιμωρίες κάτι λένε. Δεν δέχομαι τίποτα επί τούτου. Γνώριζε ο Η. Παγκαλίδης τι γίνεται από την πρώτη στιγμή. Ήταν τεράστια προσβολή προς το σύλλογο η ανάρτησή του. Για εμένα ήταν απλώς ένα τεράστιο μάθημα.

Ηλία ξέρεις τι είναι οικογένεια; Με τα λεφτά του κόσμου του ΠΑΟΚ πήγες για προετοιμασία στη Σουηδία για τουρνουά στη Λιθουανία. Έζησε μέσα στο σπίτι του Λαοκράτη Κεσίδη στη Σουηδία. Αφού έγινε και το σκηνικό αυτό ο Χάρης Μάλλιος, ο ΠΑΟΚ, πλήρωσε το εισιτήριο του Παγκαλίδη για να πάει σε τουρνουά στη Δανία. Αυτό είναι οικογένεια Ηλία. Δε θα μιλήσω για τις συνομιλίες μας κατά τη διάρκεια του τουρνουά και αφού τραυματίστηκες. Ήμουν δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια. Στην οικογένεια τα λάθη των γιων συγχωρούνται. Αυτό που έκανες με την ανάρτηση σου, θίγει τον ΠΑΟΚ.

2/11 ζητούσες την ελευθέρα σου. Γίνεται πρακτικό μεταγραφής. 3/11 γίνεται επίσημη ανακοίνωση που σε ευχαριστεί για την προσφορά.

7/11 κάνεις την ανάρτηση του. Και αυτό δείχνει πολλά πράγματα.

Ακόμα και το κατέβασμα ενός πανό στο γήπεδο του Ευόσμου, Ηλία, που είμαστε φιλοξενούμενοι και δεν έχει σχέση ο ΠΑΟΚ στο τι μπορεί να γίνει εκεί, ακόμα και σήμερα μέχρι να έρθουν οι συναθλητές σου, να φύγουν για τη Χαλκίδα, στην Τούμπα είσαι ακόμα ψηλά. Αυτό είναι οικογένεια Ηλία. Το έγγραφο με τις τιμωρίες 20 αθλητών και την απαλλαγή ενός, είναι κοντός ψαλμός αλληλούια».

Παναγιώτης Χεριστανίδης (Προπονητής Πάλης ΠΑΟΚ):

«Είναι ένα δύσκολο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά. Το Πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον Φεβρουάριο και αναβλήθηκε για τον Μάιο. Μετά πήρε νέα αναβολή λόγω των γεγονότων και της αποχής των αθλητών και θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα. Η ανδρική μας ομάδα είχε κάνει ακόμη δύο προετοιμασίες για αυτούς τους αγώνες και πλέον θα είναι η τρίτη φορά που θα μπουν σε αυτή την διαδικασία για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Η ομάδα έχει επηρεαστεί αρκετά από τα τελευταία γεγονότα αλλά πιστεύω πως τα παιδιά θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε επιπλέον ελλείψεις και λόγω τραυματισμών, όμως θεωρώ ότι όλοι οι αθλητές μας θα πάνε καλά. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός ο ΠΑΟΚ να βγαίνει Πρωταθλητής στην κατηγορία ανδρών και πιστεύω πως παρά τις δύσκολες συνθήκες θα καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο για ακόμη μία φορά και οι αθλητές του Συλλόγου μας θα κάνουν πάλι περήφανους τους εαυτούς τους, τις οικογένειες τους, την ομάδα και τους φιλάθλους μας.

Οι εξελίξεις για τις τιμωρίες αφορούν την διοίκηση και τις όποιες ενέργειες θα κάνει. Εγώ και οι αθλητές μου το μοναδικό πράγμα που κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε είναι η προπόνηση με σκοπό να αγωνίζονται και να παίρνουν διακρίσεις. Τα παιδιά δεν κάνουν πολιτική και δεν έχουν με κανέναν αντιπαράθεση».

Δημήτρης Τσεκερίδης (Παλαιστής ΠΑΟΚ):

«Θεωρώ πως η τιμωρία μου είναι άδικη και ελπίζω να αποκατασταθεί όλο αυτό που γίνεται. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να απαντήσω σε μία ανάρτηση που έκανε ένας πρώην συναθλητής μας, ένα πρώην μέλος της Οικογένειας και χρησιμοποιώ αυτή την λέξη χωρίς εισαγωγικά. Γιατί για όσους δεν γνωρίζουν το τμήμα Πάλης του ΠΑΟΚ, δεν έχει να κάνει με πολλά λεφτά αλλά με ανθρωπιά. Θα ήθελα να απαντήσω στον Ηλία Παγκαλίδη και συγκεκριμένα για το κείμενο που δημοσίευσε και κατέβασε την ίδια μέρα μη μπορώντας να σταθεί στις περιστάσεις. 

Παγκαλίδη Ηλία, ο Σύλλογος που δεν σε σεβάστηκε, σε τοποθετούσε στην πρώτη θέση στον ετήσιο προϋπολογισμό, προσφέροντας σου προνόμια που δεν τα είχε ούτε αθλητής της Εθνικής Ομάδας. Δεν εκδιώχθηκες από τον Σύλλογο, επέλεξες να διαχωρίσεις την θέση σου από τους υπόλοιπους αθλητές του ΠΑΟΚ, με τους οποίους μεγάλωσες μαζί. Ήθελες να πας σ' ένα ακόμα πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που όλοι κάναμε την ίδια προπόνηση, τις ίδιες θυσίες και έχοντας τους ίδιους στόχους. Επέλεξες ξαφνικά και απροειδοποίητα, να απολογηθείς ξεχωριστά, διαχωρίζοντας την θέση σου, παρόλο που ερωτήθηκαμε όλοι αν έχουμε κάποια ένσταση, εσύ παρέμεινες σιωπηλός, ακόμα και στο ποιος σε έχει προπονήσει όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας απανωτά ψέματα. Τα ονόματα τους είναι Τσεκερίδης Δημήτριος, ο πατέρας μου, από τότε που ήρθες στον ΠΑΟΚ, και Χεριστανίδη Παναγιώτη, ο οποίος σε προπονούσε μέχρι χθες. Από σήμερα προφανώς δεν είσαι συναθλητής μας. Με το ίδιο θράσος όταν «έδωσες» εμάς τους συναθλητές σου, ήρθες την επόμενη μέρα να κάνεις προπόνηση σα να μη συμβαίνει τίποτα. Δυστυχώς όμως για εσένα Ηλία, δεν υπήρχε κανένας να μοιραστεί μαζί σου ούτε ένα λεπτό πάνω στο ίδιο ταπί. Δεν εκδιώχθηκες Ηλία, απλά έκανες την επιλογή σου, έβαλες τον εαυτό σου πάνω από την Οικογένεια, χωρίς εισαγωγικά. Εμείς οι συναθλητές σου θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο άθλημα το οποίο μας μεγάλωσε, απλά όχι μαζί σου. 

Υ.Γ. Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει πολιτική, εμείς μάθαμε απλά να παλεύουμε». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ