«Πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα…

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Για την 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το Γ.Σ Περιστερίου από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 4-7.
 
Το πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά. Η πρώτη επίθεση ανήκε στους φιλοξενούμενος μς τον Αϊβαλιώτη να αποκρούει το σουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Κούπμαν να κάνει το 1-0 και τον Νίκο Προσινικλή στην προσπάθεια του να διπλασιάσει το σκορ να πετυχαίνει το δοκάρι. Αργότερα οι παίκτες του Περιστερίου ισοφάρισαν σε 1-1. Οι «ασπρόμαυροι» εκδήλωσαν και άλλες επιθέσεις προσπαθώντας να μπουν ξανά στο σκορ, με τους αντιπάλους να τις εξουδετερώνουν. Έτσι, η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 1-1.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένος. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ με 1-2. Λίγο αργότερα ο Κεχαλάρης στην προσπάθεια του να σκοράρει βρήκε το δοκάρι με το σκορ να παραμένει ως έχει. Οι παίκτες του Περιστερίου έκαναν το 1-3, ο Δικέφαλος προσπάθησε να μειώσει όμως έπεφτε στο «τοίχος» που είχαν χτίσει οι αντίπαλοι. Το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με 1-3.
 
Μετά την ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ βρήκε την αμυντική του συγκεντρωμένος εξουδετερώνοντας τις επιθέσεις των αντιπάλων. Ο Αϊβαλιώτης «είπε όχι» στους φιλοξενούμενους, όμως μερικά λεπτά αργότερα έκαναν το 1-4 και ο Δικέφαλος απάντησε γρήγορα, με τον Τσολακούδη να κάνει το 2-4. Μετέπειτα, ο Σαλέχ προσπάθησε να μειώσει κι άλλο, όμως ο τερματοφύλακα των αντιπάλων να πραγματοποίησε μία μεγάλη απόκρουση και το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 2-4.
 
Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ σκόραρε πρώτος με τον Κούπμαν να μειώνει γρήγορα σε 3-4 και στη συνέχεια ο Αϊβαλιώτης κράτησε την διαφορά στο ένα τέρμα. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι μπροστά, με τον Μιλάρντοβιτς αμέσως μετά να κάνει το 4-5 για τον ΠΑΟΚ. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων» βρήκαν δίχτυα ακόμη δύο φορές, με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι το 4-7
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 1-1, 2-3

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Σάλεχ, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Λασκαρίδης, Σαλέχ.