Σημαντική επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΝΟ Λάρισας!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον ΝΟ Λάρισας με 12-7.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν πολύ δυναμικά. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα πέναλτι στο οποίο δεν ευστόχησε. Όμως, λίγο αργότερα άνοιξε το σκορ, με την Φραγκιά να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια, η Τζελέπη διπλασίασε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων» κάνοντας το 2-0. Η Πουστινίκοβα είδε την τερματοφύλακα των αντιπάλων να αποκρούει το σουτ της και αμέσως μετά εκδήλωσε νέα επίθεση κάνοντας το 3-0, ενώ στην συνέχεια διπλασίασε τα τέρματα της. Ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν στην εστία του και το σκορ της πρώτης περιόδου ήταν 4-0.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ διατήρησε το υψηλό του τέμπο, με τις φιλοξενούμενες να προσπαθούν να το ακολουθήσουν. Ο ΝΟ Λάρισας βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην αναμέτρηση, κάνοντας το 4-1. Η Πουστινίκοβα βάζοντας ακόμη ένα γκολ έκανε ανέβασε το σκορ στο 5-1. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενες μείωσαν εκ νέου και ο Δικέφαλος έφτασε στο 6-2 με γκολ της Ντόνα-Τσιάκα. Το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με την Φραγκιά να κάνει το 7-3.
 
Στην επανέναρξη της αναμέτρησης οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να κρατούν τα ινία του παιχνιδιού. Μπορεί οι φιλοξενούμενες να μείωσαν κατά δύο γκολ, όμως αμέσως μετά ο Δικέφαλος με δύο τέρματα από τις Φραγκιά και ένα της Λαμπρούση έκανε το 10-5 και διεύρυνε την διαφορά που είχε χτίσει έως τώρα. Η Τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά με πέντε γκολ.
 
Το τελευταίο οκτάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ κυρίως να διατηρούν την διαφορά που είχαν δημιουργήσει. Η Σύκα-Λεριώτη ήταν σε εξαιρετική μέρα και απέκρουσε ακόμη δύο σουτ των αντιπάλων. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 10-6, όμως ο Δικέφαλος έκανε το 11-6, με την Καρυπίδου Σιμέλα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Στην επόμενη φάση, οι παίκτριες του ΝΟ Λάρισας κέρδισαν επίσης ένα πέναλτι και έκαναν το 11-7. Το τελικό της αναμέτρησης 12-7,  διαμόρφωσε η Γραικού.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, εκτός έδρας, κόντρα στον ΝΕ Πατρών. 

Τα οκτάλεπτα: 4-0. 3-3, 3-2, 2-2

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 4, Τζελέπη 2, Καρυπίδου Σ. 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού 1, Λαμπρούση 1, Φραγκιά 2, Ντόνα-Τσιάκα 1, Στόγιου, Ταυρίδου, Τζούρκα, Καρυπίδου Β., Μαχίλη.