Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΟ Μαρκόπουλου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Μάρκο Φενόλιο και της Όλγας Βεργίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΟ Μαρκόπουλου με 3-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. 

Μάρκο Φενόλιο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι σημαντικό το ότι συνεχίσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με μία ακόμη νίκη, είμαι ικανοποιημένος γιατί είναι η πέμπτη σερί νίκη, κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί. Τις επόμενες δύο βδομάδες έχουμε δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, ένα εκτός έδρας με τον Άρη και στη συνέχεια εντός με τον ΖΑΟΝ και μετά με τον Ολυμπιακό. Το μόνο «αγκάθι» του σημερινού αγώνα ήταν το ξεκίνημα του δεύτερου σετ, στο οποίος όμως δείξαμε χαρακτήρα και το ανατρέψαμε και αυτό που μετράει στο φινάλε είναι το τρίποντο».

Όλγα Βεργίδου:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι καθώς παίζαμε με τον δεύτερο της βαθμολογίας, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όπου το Μαρκόπουλο μας πίεσε, εμείς όμως από την πλευρά μας κάναμε μία καλή εμφάνιση και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Για το «ντέρμπι» με τον Άρη: Ο Άρης μπορεί να μην έχει την ίδια δυναμική με τα προηγούμενα χρόνια, το ντέρμπι όμως της Θεσσαλονίκης είναι πάντοτε πολύ ανταγωνιστικό. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να κάνουμε την εμφάνισή μας και να συνεχίσουμε τις νίκες».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter