Η μεικτή ζώνη του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Θοδωρή Βουλκίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ με 1-3, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Νομίζαμε ότι θα είναι εύκολο, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα, 4 ξένους, είναι δύσκολο γήπεδο εδώ. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις. Αλλά εμείς παίξαμε καλά. Είχαμε καλό σέρβις και καλό μπλοκ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον ΟΦΗ. Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παλέψουμε όλους τους τίτλους. Έχουμε και την Ευρώπη. Την Τετάρτη πηγαίνουμε να παίξουμε τη ρεβάνς στη Βουλγαρία. Και εκεί δεν είναι εύκολα. Έχουμε παιχνίδια σε κάθε 2-3 μέρες. Περιμένουμε πίσω και τον Γιόρνα. Νομίζω είμαστε σε ένα καλό δρόμο και θα είναι μια καλή σεζόν για τον ΠΑΟΚ». 

Θοδωρής Βουλκίδης:

«Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος. Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν σε κάποια κομμάτια καλύτεροι, και έτσι πήραμε τη νίκη άξια. Η συνέχεια είναι η επόμενη μέρα, το επόμενο παιχνίδι είναι μέσα στην Βουλγαρία με την Μοντάνα, όπου θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter