ΝΕ Πατρών-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Πάτρα, προκειμένου αντιμετωπίσει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 13:00, την τοπική ΝΕ. 

Ο Δικέφαλος μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Περιστέρι και Λάρισα, ανέβηκε τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά, έχοντας μπροστά του δύο ακόμα σερί αναμετρήσεις στα... μέτρα του. 

Απέναντι του, η ΝΕ Πατρών, η οποία ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην έβδομη θέση, έχοντας δύο νίκες στα έξι πρώτα παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από το ΑΝΟ Γλυφάδας με 17-7. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στη ΝΕ Πατρών, η Ευγενία Πουστινίκοβα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με την Πάτρα για εμάς είναι ένα από εκείνα τα οποία στοχεύουμε και μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό θα γίνει εφόσον κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια, και εκτελέσουμε ό,τι έχουμε κάνει στην προπόνηση. Είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε και αυτόν τον αντίπαλο, καθώς οι δύο σερί νίκες μας στις προηγούμενες αγωνιστικές κράτησαν το ηθικό της ομάδας ψηλά, και μας βοήθησαν να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο».

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022
7η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Πάτρας «Αντώνης Πεπανός»
13:00, ΝΕ Πατρών-ΠΑΟΚ