Κρίθηκε στις λεπτομέρειες…

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Για την 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, αντιμετώπισε την ΝΕ Πατρών από την οποίο και γνώρισε την ήττα με 11-10.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά, σκοράροντας δύο τέρματα και στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 με την Φραγκιά. Ο ρυθμός έμεινε ως έχει, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 3-1.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» με ένα γρήγορο τέρμα της Βασιλικής Καρυπίδου έκαναν το 3-2, ενώ λίγο αργότερα ισοφάρισαν σε 3-3 με την Γραικού. Μετέπειτα οι παίκτριες της ΝΕ Πατρών μπήκαν εκ νέου μπροστά στο σκορ, με δύο τέρματα. Ο Δικέφαλος με την Σιμέλα Καρυπίδου έκανε το 5-4, με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο μισό του αγώνα.
 
Στην επανέναρξη της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ σκόραρε πρώτος ισοφαρίζοντας σε 5-5 με την Γραικού. Οι γηπεδούχες μπήκαν και πάλι μπροστά και η Πουστινίκοβα έκανε το 6-6, φέρνοντας το σκορ στα ίσα. Λίγο αργότερα, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε, με την Πουστινίκοβα να κάνει το 7-7. Οι παίκτριες της ΝΕ Πατρών βάζοντας δύο συνεχόμενα τέρματα έφεραν το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου στο 9-7.
 
Το τέταρτο οκτάλεπτο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και οι γηπεδούχες σκόραραν ακόμη δυο φορές. Ο ΠΑΟΚ όμως είχε την απάντηση του και μείωσε σε 11-8 με την Γραικού, ενώ αμέσως μετά η Παρασκευοπούλου έκανε το 11-9. Στη συνέχεια, η Γραικού σκοράροντας ακόμη ένα τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 11-10.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 4-3, 2-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη, Καρυπίδου Σ. 1, Παρασκευοπούλου 1, Γραικού 4, Μαχίλη, Φραγκιά 2, Ντόνα-Τσιάκα, Τζούρκα, Καρυπίδου Β. 1.