Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Αριστοτέλης Σκύδρας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Αλέξανδρου Ράπτη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0. στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών.

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Δεν παίξαμε καλά στο τρίτο σετ, σε αντίθεση με τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Ίσως νομίζαμε ότι θα είναι εύκολο μετά την κατάκτηση των δύο προηγούμενων. Είμαστε ευχαριστημένοι για τους τρεις βαθμούς. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουραστούμε, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την άλλη εβδομάδα τον Μίλωνα. Έπειτα ακολουθεί ένας μήνας με 10 αγώνες, για αυτό θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε αυτή την απαιτητική περίοδο. Είμαστε ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα πορεία μας, παίζουμε καλά, έχουμε μία ήττα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα και εκεί παίξαμε καλά. Στα άλλα τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη παίζουμε σοβαρά και καλά, βρισκόμαστε σε καλό τρόπο». 

Αλέξανδρος Ράπτης:

«Είναι μία σημαντική νίκη, διότι προέρχεται μέσα από ένα δύσκολο πρόγραμμα. Έτσι θα πάει όμως ο επόμενος μήνας και μέχρι την αλλαγή του χρόνου, οπότε πρέπει να το συνηθίσουμε. Γενικότερα κάναμε το καθήκον μας, γιατί δείξαμε μέσα στο παιχνίδι πως είμαστε μία καλύτερη ομάδα». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter