Μετάλλια και εμπειρίες στην Σόφια για το JUDO! (pics)

paok
Κατηγορία: JUDO

Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν από το 17th Olympia Judo Tournament, το οποίο διεξήχθη στην Σόφια της Βουλγαρίας, οι αθλητές JUDO του ΠΑΟΚ. 

Στο μεγάλο διεθνές τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν 660 αθλητές από πέντε χώρες, οι Judoka του ΠΑΟΚ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε με έξι αθλητές, έχοντας συνολικό απολογισμό, ένα χρυσό μετάλλιο, ένα χάλκινο, δύο τέταρτες θέσεις και μία έβδομη. 

Η Ηλέκτρα Μητακίδου με δύο δυνατές νίκες πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +70 κιλών. 

Ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας, επέστρεψε στα βάθρα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορία των -66 κιλών, σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ήττα. 

Ο Γιώργος Καλάνωβ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κάνοντας δύο νίκες και δύο ήττες, αλλά έχασε στο... νήμα το χάλκινο μετάλλιο παρά την πολύ δυνατή εμφάνιση του στον μικρό τελικό. 

Η Λεώνη Κατσαρώνα, κέρδισε τον πρώτο αγώνας της κατηγορίας των +57 κιλών με ιππον, τα έδωσε όλα για το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο δεν τα κατάφερε, μένοντας στην τέταρτη θέση.

Ο Ανέστης Γεωργιάδης, αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα του, μπήκε σε διαδικασία διεκδίκησης του χάλκινου μεταλλίου, ωστόσο δεν τα κατάφερε στον αγώνα πριν τον μικρό τελικό, κατακτώντας την έβδομη θέση. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter