ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 9η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο Δικέφαλος, καλείται να φέρει εις πέρας ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με συνεχόμενους και δύσκολους αγώνες, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου του. 

Απέναντι του, ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος «τρέχει» ένα νικηφόρο σερί δέκα αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική το ΝΟ Χανίων με 16-8. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πόλυς Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αγώνας κόντρα στον Απόλλωνα είναι το τρίτο στη σειρά δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα δώσουμε στην έδρα μας. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις θεωρώ πως δεν παρουσιάσαμε την πραγματική αγωνιστική εικόνα μας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε μία νεανική ομάδα η οποία έχει δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως αν αποφύγουμε τα ατομικά λάθη και παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, με «όπλο» την άμυνα, μπορούμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, και θα τα δώσουμε όλα!».

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022
8η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης