«Σόου» Μιλάρντοβιτς και επιστροφή στις νίκες!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον Απόλλωνα Σμύρνης με 11-10.
 
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Παπαμανωλιουδάκη, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη και Κούπμαν.
 
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι εκδήλωσαν πρώτοι επίθεση, όμως οι «ασπρόμαυροι» την εξουδετέρωσαν έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους παίκτες του Απόλλων να έχουν ένα σερί τριών τερμάτων. Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 1-3, προσπάθησε να πλησιάσει κι άλλο όμως ο τερματοφύλακας των αντιπάλων δεν του το επέτρεψε και έτσι η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος βρήκε την ψυχραιμία και την συγκέντρωση που χρειαζόταν, έχοντας ένα σερί τεσσάρων τερμάτων πέρασε μπροστά στο σκορ. Ο Μιλάρντοβιτς μείωσε σε 2-3, αμέσως μετά ο Χαραλαμπόπουλος ισοφάρισε σε 3-3, ο Μιλάρντοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-3 και ο Τσολακούδης έφερε το σκορ στο 5-3. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν κατά ένα γκολ και η δεύτερη περίοδος του αγώνα τελείωσε με 5-4.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ισορροπίες άλλαξαν. Οι παίκτες του Απόλλων έκαναν ένα ακόμη σερί τριών τερμάτων και πήγαν το σκορ στο 5-7. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε την απάντηση του με τον Καλαργυρό να κάνει το 6-7 και στην συνέχεια να βρίσκει και πάλι δίχτυα για το 7-8. Ενώ λίγο αργότερα ο Δικέφαλος ισοφάρισε σε 8-8 με γκολ του Κούπμαν και μπήκε εκ νέου μπροστά στο σκορ με τον Καπράγκο να κάνει το 9-8, με το οποίο ολοκληρώθηκε και η τρίτη περίοδος.
 
Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε με τον ίδιο υψηλό ρυθμό. Ο Αϊβαλιώτης «είπε όχι» στους φιλοξενούμενους και στην επόμενη φάση ο Κούπμαν έκανε το 10-8. Ενώ ο Μιλάρντοβιτς ανέβασε την διαφορά στα τρία τέρματα κάνοντας το 11-8. Στη συνέχεια, οι αντίπαλοι του Δικεφάλου σκόραραν δυο φορές, κλείνοντας την ψαλίδα του σκορ στο ένα τέρμα. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 11-10.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, εκτός έδρας, απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας , στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.
 

Οκτάλεπτα: 1-3, 4-1, 4-4, 2-2.
 

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Λασκαρίδης, Σάλεχ.