Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Άρτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, την τοπική Αναγέννηση. 

Ο Δικέφαλος, έχοντας σύμμαχο τον Κόσμο του, έκανε το 2Χ2 μετά την διακοπή, επικρατώντας της ΑΕΚ με 31-19, και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, η Αναγέννηση Άρτας, η οποία μετά την διακοπή γνώρισε ήττα στα... σημεία από την Πυλαία με 21-24, συνεχίζοντας με νίκη στο Καματερό με 17-21. 

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, ο Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε την Αναγέννηση Άρτας, μία ομάδα η οποία παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένη, και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα της. Αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι, εκτός έδρας μάλιστα, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο της ομάδας για 60 λεπτά. Η ομάδα την εβδομάδα η οποία μας πέρασε προετοιμάστηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, και είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι». 
 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022
7η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας
18:00, Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ mαteco