ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 6η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟΝΣ Μίλωνα. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του επί του Αριστοτέλη Σκύδρας στο πρωτάθλημα, επέκτεινε το αήττητο σερί του στους πέντε αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μέχρι στιγμής καλή παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις τις οποίες συμμετέχει. 

Το απαιτητικό πρόγραμμα το οποίο έρχεται, με συνεχόμενους αγώνες για Πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ, Σούπερ Καπ και Τσάλεντζ Καπ, μπορεί να θέτει προβληματισμούς στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι όλοι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, αποδίδοντας στο μέγιστο δυνατό σε όλες τις διοργανώσεις. 

Απέναντι του, ο ΑΟΝΣ Μίλωνας, ο οποίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-1, νίκη η οποία τον έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο Μίλωνας παίζει πολύ καλά, όπως ξέρουμε κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Είναι καλή ομάδα, και εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, όπως παίζουμε μέχρι στιγμής. Κάποιες φορές μπορεί να εμφανιστήκαμε χαλαροί σε κάποια σετ, αλλά γενικά πιστεύω πως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για να συνεχίσουμε καλά. Κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι, μέχρι το τέλος αυτής της σημαντικής περιόδου. Δεν έχουμε καιρό για προπόνηση, διότι θα έχουμε συνεχόμενα ταξίδια. Πρέπει να βρούμε κίνητρο, να είμαστε δυνατοί και να δείξουμε χαρακτήρα». 


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022
6η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων (ΕΡΤ3 HD)