«Διπλό» μέσα στην… ασπρόμαυρη Άρτα!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, κερδίζοντας την Αναγέννηση Άρτας με 23-27.
 
Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου, Βράνσιτς, Γκόμες , Μποριζόφσκα, Γκρμπάρσεβιτς και Μπουράτο.
 
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ mαteco μπήκε πολύ δυνατά, πραγματοποιώντας ένα σερί τεσσάρων τερμάτων με τις Γκρμπάρσεβιτς, Μποριζόφσκα, Μπουράτο και Βράνσιτς να κάνουν το 0-4. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως οι παίκτριες του Δικεφάλου δεν έχασαν το προβάδισμα και την συγκέντρωση τους. Η Μπουράτο έκανε το 7-10, ενώ λίγο αργότερα οι «ασπρόμαυρες» άνοιξαν και πάλι την ψαλίδα του σκορ στα τέσσερα τέρματα, με τις Βράνσιτς και Γκρμπάρσεβιτς διαδοχικά να κάνουν το 8-12. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με τις παίκτριες της Αναγέννησης στην εκπνοή του πρώτου μέρους να παίρνουν το προβάδισμα και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 15-14.
 
Στην επανέναρξη του αγώνα ο Δικέφαλος ανέβασε και πάλι στροφές. Με δύο γρήγορα γκολ των Ντίας και Βράνσιτς πέρασε μπροστά στο σκορ με 15-17, μετέπειτα οι γηπεδούχες ισοφάρισαν, όμως η Ριμπέιρο έκανε το 16-17. Έτσι συνεχίστηκαν τα απόμενα λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Βράνσιτς έκανε το 21-21 και αμέσως μετά έφερε ξανά τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 21-22. Ο Δικέφαλος βρήκε ξανά την συγκέντρωση του και με ένα τέρμα της Μποριζόφσκα και δύο συνεχόμενα γκολ της Γκρμπάρσεβιτς, πήγε το σκορ στο 22-25. Η Σεβδίλη βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές, διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης σε 23-27.
 
Ο Δικέφαλος είχε για ακόμη μία φορά στο πλευρό του τον κόσμο του, ο οποίος βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στα τμήματα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και έδωσε σημαντική ώθηση στις «ασπρόμαυρες» ώστε να έρθει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, στις 10 Δεκεμβρίου, εντός έδρας, απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Τα πεντάλεπτα: 0-4, 4-6, 6-8, 8-11, 11-13, 15-14 (ημχ), 15-16, 16-17, 19-18, 22-22, 22-24, 23-27

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 2, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου, Βράνσιτς 8, Χριστοφόρις, Σαμολαδά, Αμβροσιάδου, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 2, Γκόμες, Ζενελι 1, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάβτσεβιτς 4, Ριμπέιρο 2, Μπουράτο 6.