ΠΑΟΚ-Εσπερίδες Καλλιθέας

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 8η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο PAOK Sports Arena, τις Εσπερίδες Καλλιθέας. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, ύστερα από την διακοπή λόγω των πετυχημένων υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, θέλοντας να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα. 

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούνται να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα στην Λευκάδα, και να ανασυνταχθούν ενόψει των απαιτητικών υποχρεώσεων που έρχονται, και οι οποίες θα... κλείσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. 

Απέναντι τους, οι Εσπερίδες Καλλιθέας, οι οποίες μετά τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Ελευθερία Μοσχάτου, Παναθηναϊκό και ΟΣΦΠ, επέστρεψαν με σερί δύο εντός έδρας νικών απέναντι σε Χανιά και Πρωτέα Βούλας. 

Το εισιτήριο κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας, ο προπονητής, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή που είχαμε λόγω της Εθνικής Ομάδας. Επέστρεψε και η Ρένια Καρλάφτη, και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις. Οι Εσπερίδες είναι μία από τις... αρχαιότερες ομάδες της Α1 διαχρονικά, έχει έναν καλό κορμό Ελληνίδων και ξένων παικτριών, και έναν καλό προπονητή. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την σοβαρότητα και ένταση που πρέπει. Αυτό που περιμένω από την ομάδα μου, είναι να δείξουμε ότι στην ήττα στην Λευκάδα ήμασταν απλά σε μία κακή μέρα, και να επανέλθουμε στις νίκες δυναμικά, ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά όσο ψηλότερα γίνεται μέχρι την επόμενη διακοπή, η οποία είναι τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο, στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή». 
 

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022
8η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
15:00, ΠΑΟΚ-Εσπερίδες Καλλιθέας