ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, τον ΑΝΟ Γλυφάδας. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, ύστερα από το μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με 11-10, ψάχνοντας ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον εδραιώσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του Β' Ομίλου. 

Απέναντι του, ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος μετά το νικηφόρο σερί τριών αγώνων του, μετράει δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Περιστέρι και Βουλιαγμένη. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤFlix.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, ο Νίκολα Μιλάρντοβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, η οποία μας έδωσε τόσο βαθμολογική, όσο και ψυχολογική άνοδο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Γλυφάδα. Θα παλέψουμε σκληρά ώστε να φύγουμε με τη νίκη, η οποία θα μας δώσει πλεονέκτημα στην βαθμολογία!». 


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
10η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος»
16:00, ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Domus Ergo (ΕΡΤFlix)