Μεγάλο «διπλό» στην Γλυφάδα!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-11.
 
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Παπαμανωλιουδάκη, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη και Κούπμαν.
 
Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στον αγώνα, έχοντας πολύ καλές άμυνες και ανοίγοντας το σκορ με τον Καλαργυρό να κάνει το 0-1. Ενώ ο Τσολακούδης διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνοντας το 0-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και με την συμβολή του Αϊβαλιώτη η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ.
 
Το πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τους παίκτες της Γλυφάδας να ισοφαρίζουν σε 2-2. Όμως ο Δικέφαλος  μπήκε και πάλι μπροστά, με τον Μιλάρντοβιτς να κάνει το 2-3 και τον Χαραλαμπόπουλο αμέσως μετά να πηγαίνει το σκορ στο 2-4. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-4. Ο Κεχαλάρης απάντησε κάνοντας το 3-5 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο έπεσε ο ρυθμός σκοραρίσματος του Δικεφάλου. Ο Κεχαλάρης αστόχησε σε πέναλτι και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία αρχικά να μειώσουν και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 5-5.
 
Στο τέταρτο και κρισιμότερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ  έδειξε χαρακτήρα και βρήκε ξανά την συγκέντρωση του. Ο Σαλέχ έβαλε ξανά μπροστά τους «ασπρόμαυρους» κάνοντας το 5-6. Στη συνέχεια ο Καπράγκος έκανε το 6-7 και ο Καλαργυρός το 6-8. Η επιθετική «έκρηξη» του Δικεφάλου συνεχίστηκε με τον Τσολακούδη να κάνει το 6-10. Στη συνέχεια και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα ο Σαλέχ βρήκε δίχτυα ακόμη δύο φορές και οι γηπεδούχοι μία, το τελικό σκορ του αγώνα ήταν το 7-11
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, με τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 2-0, 2-6.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Βεκρής, Καραντζάς, Σάλεχ 3.