ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΑ Χανίων. 

Ο Δικέφαλος καλείται να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στον δρόμο των νικών, ο οποίος θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη τριάδα. 

Με σύμμαχο την δύναμη της έδρας του ο Δικέφαλος, στην οποία μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη θέλει μία καλή εμφάνιση η οποία θα συνοδευτεί με ένα σημαντικό αποτέλεσμα. 

Απέναντι του, ο ΟΑ Χανίων, ο οποίος μετρά πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του από τον Πρωτέα Βούλας με 58-62. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΑ Χανίων, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για εμάς και πολύ σημαντικό ταυτόχρονα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το κακό αποτέλεσμα μέσα στο ΣΕΦ. Προετοιμαστήκαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε με μία νίκη τον πρώτο γύρο, η οποία θα μας διατηρήσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα Χανιά θέλουν τη νίκη διότι έρχονται με πέντε διαδοχικές ήττες, οπότε θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα έχει δείξει ότι υπάρχει πάθος και ενέργεια σε κάθε παιχνίδι, συστατικά τα οποία μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και την στήριξη του, τους περιμένουμε το Σάββατο στο παιχνίδι!». 


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
10η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
13:00, ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων