Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 7η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Σύρο, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Φοίνικα. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Volleyleague μετρώντας τέσσερα σερί τρίποντα, τα οποία τον έχουν φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι καλείται να αντιμετωπίσει συνεχόμενους απαιτητικούς αγώνες σε Πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Ευρώπη, τους οποίους θέλει να φέρει εις πέρας με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. 

Απέναντι του, ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος στο πρωτάθλημα μετά τις δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό και Κηφισιά, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 0-3. Όσον αφορά το Λιγκ Καπ, με δύο «καθαρές» νίκες επί του Άθλου, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΕΡΤFlix.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδια σε μία απαιτητική περίοδο με πολλούς αγώνες και ταξίδια. Ο Φοίνικας είναι μία σοβαρή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Τόσο εμείς, όσο και εκείνοι, έχουμε μπει στο πρωτάθλημα με εξαιρετικές φιλοδοξίες. Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μας έχει δώσει την ώθηση να παίζουμε σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Πιστεύω ότι η ποιότητα των δύο ομάδων θα δώσει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι». 


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
7η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο «Δ. Βικέλας»
18:00, Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ (ΕΡΤFLIX)