Δεν τα κατάφερε στη Νέα Σμύρνη

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Για την 9η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Δεκέμβριου, αντιμετώπισε τον Πανιώνιο από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 14-6.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο μπορεί ο Δικέφαλος να μπήκε δυνατά, όμως τα πράγματα αλλάξαν. Η Μελίνα Καρυπίδου έκανε το 0-1, ωστόσο μέχρι να τελειώσει η πρώτη περίοδος οι γηπεδούχες πήγαν το σκορ στο 3-1. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο οκτάλεπτο με τις παίκτριες του Πανιωνίου να βρίσκουν ακόμα τρία γκολ και να κάνουν διαμορφώνουν το σκορ ημιχρόνου σε 6-1.
 
Στο δεύτερο μισό του αγώνα,  ο ΠΑΟΚ μείωσε γρήγορα σε 6-2 με την Φραγκιά να βρίσκει δίχτυα. Οι γηπεδούχες σκόραραν και πάλι αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε με την Ηρώ Καρυπίδου να κάνει το 7-3. Με το ίδιο τέμπο συνεχίστηκε ο αγώνας, με τις Πουστινίκοβα και την Μελίνα Καρυπίδου να σκοράρουν για το 8-4 και 10-5 αντίστοιχα, το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 11-5. Στην τέταρτη περίοδο της αναμέτρησης, το σκορ πήγε στο 12-5 και οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν σε 12-6 με την Τζελέπη. Το τελικό σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε με ακόμη δύο τέρματα από την ομάδα του Πανιωνίου σε 14-6.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο  Δεκεμβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, απέναντι στην , στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 5-4, 3-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Ελπίς, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 2, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Φραγκιά 1, Ντόνα, Δαραβίγκα, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 1.