«Χτίζει» σερί ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον Ηλυσιακό με 14-6.
 
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αλειφτήρα, Λασκαρίδη, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Καρατζά και Πόλυ Προσινικλή .
 
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να μπαίνει δυνατά, είχε την πρώτη επίθεση του αγώνα η οποία όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Αμέσως μετά ο Αλειφτήρας απέκρουσε με μεγάλη ευκολία το σουτ των αντιπάλων και στην επόμενη επίθεση ο Καρατζάς έκανε το 1-0 και άνοιξε το σκορ. Μετέπειτα, μερικά δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου ο Καρατζάς βρήκε και πάλι δίχτυα και διαμόρφωσε το σκορ στο 2-0.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το πρώτο τους γκολ και μείωσαν σε 2-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ ο Πόλυς Προσινικλής έκανε το 3-1 φέρνοντας ξανά τον ΠΑΟΚ Domus Ergo μπροστά με δύο τέρματα. Οι παίκτες του Ηλυσιακού πλησίασαν και πάλι στο ένα τέρμα, όμως ο Μιλάρντοβιτς απάντησε γρήγορα για το 4-2. Μετά από αυτό οι «ασπρόμαυροι» πάτησαν «γκάζι», με τον Κούπμαν να κάνει το 5-2, τον Κεχαλάρης να σκοράρει για το 6-2, ενώ ο Μιλάρντοβιτς βρήκε δίχτυα για το 7-2 και με αυτό ολοκληρώθηκε η δεύτερη περίοδος.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο, η εικόνα της αναμέτρησης παρέμεινε ως έχει. Ο Μιλάρντοβιτς σκόραρε ξανά για το 8-2 και ο Αλειφτήρας έμοιαζε απροσπέλαστος, κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Ο Μιλάρντοβιτς «χτύπησε» άλλες τρεις φορές και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 11-2.
 
Η τέταρτη περίοδος είχε πια διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Λασκαρίδης πήγε το προβάδισμα του ΠΑΟΚ στα δέκα τέρματα κάνοντας το 12-2, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 12-3 και μετά σε 12-4. Ο Παπαμανωλιουδάκης σκόραρε για το 13-4, οι παίκτες του Ηλυσιακού έκαναν το 13-5 και ο Σαλέχ απάντησε για το 14-5. Μέχρι το τέλος, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 14-6.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, εκτός έδρας, απέναντι στον ΑΟ Χανίων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.
 

Οκτάλεπτα: 2-0, 5-2, 4-0, 3-4.
 

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης 1, Λασκαρίδης 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 5, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Καραντζάς 2, Σάλεχ 1.