Bianco Monte Δράμα-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Για την 13η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Δράμα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, την τοπική Bianco Monte.
 
Ο Δικέφαλος, έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, κάνοντας νικηφόρο ξεκίνημα επί του Δούκα με 29-35, όπως ακριβώς και στην «πρεμιέρα» του.
 
Στο δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου θέλει τη νίκη, η οποία θα το διατηρήσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας παράλληλα καλή διαφορά από τους διώκτες του.
 
Απέναντι του, η Bianco Monte Δράμα, η οποία μετά το σπουδαίο διπλό στην Θεσσαλονίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας, μετράει δύο ήττες από Αερωπό και Διομήδη και μία ισοπαλία κόντρα στα Βριλήσσια.
 
Για το παιχνίδι κόντρα στην Bianco Monte Δράμα, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
 
«Παραδοσιακά γίνονται πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Δράμα. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πριν την διακοπή, ώστε να εδραιωθούμε στην τωρινή βαθμολογική μας θέση, και να κρατηθούμε κοντά στην κορυφή!».
 
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022
13η αγωνιστική, Handball Premier
Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας «Δημήτρης Κραχτίδης»
18:00, Bianco Monte Δράμα-ΠΑΟΚ