Δεν τα κατάφερε στα Χανιά…

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Για την 12η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, αναμετρήθηκε με τον ΝΟ Χανίων από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 6-5.
 
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν μουδιασμένοι και ενώ είχαν την πρώτη επίθεση δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με πέναλτι, από εκεί και πέρα επικεντρώθηκαν στην άμυνα τους. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως έπεφτε στο «τείχος» των Κρητικών, οι οποίοι αργότερα έκαναν το 2-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι εικόνα έμεινε ως έχει με τους «ασπρόμαυρους» να κυνηγούν το γκολ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τα τρία τέρματα και αμέσως μετά ο Καπράγκος μείωσε σε 3-1. Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε, με τον ΝΟ Χανίων να δίνει έμφαση στα αμυντικά του καθήκοντα και τον Δικέφαλο να έχει μία νευρικότητα στην επίθεση του. Έτσι το πρώτο μισό της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με 3-1.
 
Στην τρίτη περίοδο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ανέβασε το τέμπο του στο σκοράρισμα. Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το 3-2, με τον Κεχαλάρη να βρίσκει δίχτυα. Μετέπειτα, οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-2, όμως ο Καλαργυρός απάντησε γρήγορα πηγαίνοντας το σκορ στο 4-3. Αργότερα, οι παίκτες του ΝΟ Χανίων επέκτειναν ξανά το προβάδισμα τους στα δύο τέρματα, ενώ ο Κούπμαν μείωσε σε 5-4. Μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου το σκορ διαμορφώθηκε σε 6-4.
 
Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες «πάλεψαν» σκληρά. Ο Τσολακούδης έφερε τον ΠΑΟΚ Domus Ergo ξανά σε απόσταση ενός τέρματος, κάνοντας το 6-5. Ωστόσο, αυτό έμελλε να είναι και το μόνο γκολ της τελευταίας περιόδου, καθώς ανέβηκε η ένταση εντός και εκτός πισίνας και δεν υπήρχε ηρεμία στα σουτ των παικτών.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι στον ΝΟ Χανίων, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 3-3, 0-1

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.