Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Για την 11η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, τον Παναθηναϊκό.
 
Ο Δικέφαλος, βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του πρώτου γύρου, με απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο καλείται να τα δώσει όλα προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην προηγούμενη αγωνιστική νίκησε στην Βούλα τον Πρωτέα με 55-67 και συνέχισε να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Α1.
 
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας, PAO TV.
 
Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
 
«Ο πρώτος γύρος κλείνει με έναν πολύ σημαντικό αγώνα για εμάς, ένα ντέρμπι με στον Παναθηναϊκό μέσα σε μία δύσκολη έδρα και με έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μία ήττα στο Πρωτάθλημα, εμείς είμαστε μετά από «στραβοπάτημα» με τα Χανιά θέλουμε να δείξουμε πράγματα και να εμφανιστούμε καλύτεροι από την προηγούμενη μας αναμέτρηση στο Παλατάκι. Να ολοκληρώσουμε το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος όσο πιο όμορφα γίνεται και να μπούμε στον δεύτερο γύρο όσο πιο δυνατά και πιο καλά μπορούμε, καθώς θα είναι πολύ δύσκολος και πρέπει να προετοιμαστούμε».
 
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
11η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Λεωφόρου Αλεξάνδρας
14:30, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ