ΠΑΟΚ-ΑΟ Θήρας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Για την 10η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟ Θήρας.
 
Ο Δικέφαλος, ο οποίος μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας με 0-3, συνέχισε αήττητος και χωρίς καμία απώλεια βαθμών, ενώ με την Ευρωπαϊκή του νίκη κόντρα στην Brno με 3-2, επέκτεινε το σερί του σε δέκα νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague γυναικών με 27 βαθμούς.
 
Απέναντι του, ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος μετά την «καθαρή» νίκη του επί του Άρη με 3-0 στην Σαντορίνη, έκανε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του, και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.
 
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».
 
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
 
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€
 
Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Θήρας, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε:
 
«Είναι η τελευταία αναμέτρηση πρωταθλήματος για το 2022, είναι πραγματικά πολύ σημαντική για εμάς γιατί θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας και χωρίς ήττα. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ο ΑΟ Θήρας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η προηγούμενη αναμέτρηση για το CEV Cup, μας δίδαξε ότι αν υποτιμήσουμε τον αντίπαλο παίρνουμε μεγάλο ρίσκο. Για αυτό τον λόγο προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης, καθώς παίζουν εξίσου καλά. Ωστόσο είμαι βέβαιος για την ομάδα μου, τα κορίτσια είναι μαχήτριες και θα είναι έτοιμες για το παιχνίδι της Κυριακής».

 
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
10η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
PAOK Sports Arena
16:00, ΠΑΟΚ-ΑΟ Θήρας (AC PAOK TV)