Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Άθλος Ορεστιάδας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Μπρετ Ουόλς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άθλου Ορεστιάδας με 3-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια διότι υπάρχουν πολλοί και δύσκολοι αγώνες. Είχαμε πρόβλημα με τον Γιόρνα. Τώρα έχουμε πρόβλημα και με τον Κόστα. Στον κρίσιμο αγώνα με τη Μακάμπι είχαμε ατυχίες και δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλαμε να καλύψουμε αυτή την ήττα από τη Μακάμπι με μία καλή εμφάνιση και τα καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες. Εχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είμαστε ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό. Δεν κρύβω πως θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με το τέλος του Α γύρου στο πρωτάθλημα. Με τη Μακάμπι είχαμε την ευκαιρία μας στο 1ο ματς να ισοφαρίσουμε 2-2 σετ και πάμε το ματς στο τάι μπρέικ. Ενα από τα κλειδιά που έκριναν την πρόκριση ήταν και αυτό το διαιτητικό λάθος που έγινε στο φινάλε του 4ου σετ στον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι».

Μπρετ Ουόλς:

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και το πως παίξαμε. Ήταν μία καλή ομαδική δουλειά, με πολλή ενέργεια. Επιστρέψαμε στις νίκες στο Παλατάκι. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι ένα από αυτά που περιμένεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τους αντιμετωπίσουμε. Θα είναι μία μεγάλη μάχη, και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί». 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter