5Χ5 στην Καρδίτσα για τον ΠΑΟΚ Morris!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, κερδίζοντας στην 5η αγωνιστική τις Ελπίδες Καρδίτσας με 0-4.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μπασούρη, Μήτκου, Σιδηροπούλου, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα, Βαρδαλή, Γιαννακά και Ακίντα.
 
Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» μπήκαν δυναμικά στον αγώνα, δείχνοντας την υπεροχή τους από τα πρώτα λεπτά. Στο 8’ η Μήτκου μετά από ένα ωραίο κατέβασμα από την αριστερή πλευρά, γέμισε την αντίπαλη περιοχή όμως η τερματοφύλακας βγήκε και μάζεψε. Ο ΠΑΟΚ Morris είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να βρει χώρους ώστε να σκοράρει. Το 1-0 έκανε η Ακίντα στο 23’ όταν σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα της Βαρδαλή. Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει τα ηνία του παιχνιδιού μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι «ασπρόμαυρες» διπλασίασαν τα τέρματα τους, με την Χαλατσογιάννη στο 45’ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και κάνει το 0-2 για τον ΠΑΟΚ Morris, με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
 
Ο Δικέφαλος ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο κάνοντας αλλαγή, στο 46’ η Μήτκου αποχώρισε για προληπτικούς λόγους και την θέση της πήρε η Κατσάνου. Ενώ, στο 51’ η Βαρδαλή με σέντρα σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ πήγε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 55’ οι γηπεδούχες είχαν την στιγμή τους με ένα σουτ μετά από κόρνερ, όμως η Μιλγιόγια «είπε όχι» με ευκολία. Η δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ Morris έγινε στο 62’ με την Καλιεντζίδου να περνά στην θέση της Μπασούρη. Τρία λεπτά αργότερα το σκορ έφτασε στο 0-4, με αυτογκόλ των Ελπίδων μετά από κεφαλιά της Γιαννακά.  Ο ρυθμός του αγώνα έμεινε ίδιος, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν τον πλήρη έλεγχο και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Στο 75’ ο Δικέφαλος έκανε διπλή αλλαγή, Γιοβάνη αντικατέστησε την Βαρδαλή και η Κιουρεξίδου πήρε την θέση της Γκορνέλα. Στη συνέχεια η αναμέτρηση είχε την ίδια εικόνα και ολοκληρώθηκε με 0-4.

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ευχαριστεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος έδωσε βροντερό παρών στην Καρδίτσα, σπρώχνοντας τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» σε μία ακόμα νίκη. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατάς, απέναντι στις Αβάντες Χαλκίδας, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μπασούρη (62’ Καλιεντζίδου), Μήτκου (46’ Κατσάνου), , Σιδηροπούλου, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (75’ Κιουρεξίδου), Βαρδαλή (75’ Γιοβάνη), Γιαννακά, Ακίντα.