Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Women's Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Τσεχία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, την Brno. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ύστερα από τη νίκη του για το πρωτάθλημα επί του ΑΟ Θήρας με 3-1, έχοντας ως στόχο να κλείσει το 2022 με μία σημαντική νίκη και πρόκριση. 

Το πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, με τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2, μπορεί να δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στον Δικέφαλο όσον αφορά την πρόκριση, αλλά άπαντες στην ομάδα θα αγωνιστούν μόνο για τη νίκη. 

Απέναντι του, η Brno, η οποία μετά την ήττα της στην Θεσσαλονίκη δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα, έχοντας τον χρόνο να προσαρμοστεί στις ανάγκες του απαιτητικού παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Brno, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του θεσμού. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50, σε κάθε περίπτωση όταν το πρώτο παιχνίδι τελειώνει 3-2 ή 2-3, στο δεύτερο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα παλέψουμε και ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση!». 


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022
2ος αγώνας Φάση των «32», CEV Women's Cup
Volejbalový Klub Královo Pole
19:00, Brno-ΠΑΟΚ