ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 9η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30, τον ΟΣΦΠ. 

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του το «ντέρμπι» κορυφής, το οποίο θα δώσει τον άτυπο τίτλου του «πρωταθλητή χειμώνα». 

Ο ΠΑΟΚ καλείται να φέρει εις πέρας ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με συνεχόμενους και δύσκολους αγώνες, σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ (28/12, 21:30) και Σούπερ Καπ (04/01, 21:30). 

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε στο Ηράκλειο με 1-3 τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την «γλυκιά» ήττα στην Βουλγαρία από την Μπουργκάς. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του ERTFlix. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα μεγάλο «ντέρμπι» βρίσκεται μπροστά μας, ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Η σημαντικότητα του παιχνιδιού είναι μεγάλη, καθώς ο νικητής θα είναι ο πρώτος στην βαθμολογία για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με τον Κόστα, το οποίο δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα μας απασχολήσει. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι και πιστεύω ότι όλη η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της». 


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022
9η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
Γήπεδο «Μ. Μερκούρη»
17:30, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (ΕΡΤflix)