Το... βλέμμα στο Ρέθυμνο!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΟΣΦΠ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 5-12. 

Στο τελευταίο δυνατό τεστ για το 2022, οι παίκτριες του Παναγιώτη Βέργου έδειξαν μαχητικό πρόσωπο, βγάζοντας πολύ καλό πρόσωπο και στα τέσσερα οκτάλεπτα. 

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με την Ηρώ Καρυπίδου, 1-0, ωστόσο ο ΟΣΦΠ απάντησε με 0-5 σερί, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ για το πρώτο οκτάλεπτο, 1-5. Κλειστό επιθετικά ήταν το δεύτερο οκτάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει ένα τέρμα και να δέχεται δύο, 2-7, τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος πέτυχε και πάλι πρώτος γκολ, με την Ηρώ Καρυπίδου να κάνει το 3-7, και τις φιλοξενούμενες να απαντούν με 0-2 σερί, 3-9. Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν γεμάτο επιθετικά, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 5-12. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, απέναντι στο ΝΟ Ρεθύμνου, εκτός έδρας. 

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-2, 1-2, 2-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ., Παρασκευοπούλου, Γραικού, Λαμπρούση, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα 1, Μουρατίδου, Καρυπίδου Η. 3.