Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΕΣΝ Βριλήσσια

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και του Μανώλης Λαδάκη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΕΣΝ Βριλησσίων με 42-27, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών.
 
Παναγιώτης Γούσιος:

 
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά, καθώς δεχθήκαμε 16 τέρματα και αυτό είναι πολύ κακό παθητικό για εμάς. Είπαμε κάποια πράγματα στην ανάπαυλα, τα οποία διορθώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε σταθερά καλύτερη εικόνα στην επίθεση μας και καταφέραμε να επικρατήσουμε σχετικά άνετα. Ο απολογισμός της σεζόν μέχρι τώρα είναι σίγουρα θετικός, είχαμε και δύο δύσκολες εξόδους μέσα στον Δούκα και στην Δράμα στις οποίες κερδίσαμε. Έχουμε πάρει ένα καλό προβάδισμα για να είμαστε στα ημιτελικά και έχουμε ένα πλεονέκτημα για την τρίτη θέση. Στην διακοπή θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και για τους δύο τίτλους».
 
Μανώλης Λαδάκης:
 
«Σημασία έχει ότι περάσαμε στην επόμενη φάση, δεν έχει σημασία πόσα γκολ έβαλα εγώ ή κάποιος άλλος συμπαίκτης μου. Ήταν μία αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου και το γεγονός ότι είναι νοκ-αουτ σου δημιουργεί λίγο παραπάνω άγχος. Έτσι στην αρχή ήμασταν λίγο νωθροί κυρίως στην άμυνα και για αυτό δεχθήκαμε πολλά γκολ, ωστόσο αυτό διορθώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter