Δ. Πελεκίδης: «Από το 2022 κρατάμε το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Το δικό του απολογισμό για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του, έκανε μέσω του acpaok.gr, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης. 

Έναν απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν...

«Σίγουρα η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την πρόκριση μας στο Final-4 του Κυπέλλου, οπού ήταν ένας από τους πρώτους στόχους μας. Είναι θετικός ο απολογισμός διότι η ομάδα είναι μέσα και στους δύο στόχους. Στο κομμάτι της Ευρώπης η ομάδα έμεινε εκτός στους «32» από μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, αφού πέρασε την Μέταλουργκ. Νομίζω μόνο θετικό είναι το πρόσημο, η ομάδα όσο περνάει ο καιρός παρουσιάζει ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και ευελπιστούμε για περισσότερες επιτυχίες». 

Τι κρατάτε από το 2022 συνολικά;

«Φυσικά κρατάω τους δύο τίτλους που κατακτήσαμε, δηλαδή το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ. Μέσα από μία πολύ δύσκολη χρονιά η αλήθεια είναι, διότι πέρσι δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο βρήκαμε τις ισορροπίες μας στο δεύτερο μισό της χρονιάς, η ομάδα έδειξε αντανακλαστικά και η κατάκτηση των δύο τίτλων το απέδειξαν». 

Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας...

«Το 2022 πέρασε, ό,τι και να μας έφερε. Πρέπει να προχωράμε μπροστά, θέλω ο κόσμος να προχωράει μπροστά πάντα με χαμόγελα και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες, πάντα με αισιοδοξία!». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter