Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το Πανελλαδικό αναπτυξιακό τουρνουά του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλαδικό aναπτυξιακό τουρνουά Ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ.
 
Το τουρνουά διεξήχθη στις 2 και 3 Ιανουαρίου και συμμετείχαν σε αυτό οι ομάδες ΠΑΟΚ Β', Ολυμπιάδα Υμηττού Β', Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και Αριστοτέλειο Κολλέγιο. Κοινός στόχος ήταν η ανάπτυξη του γυναικείου Ποδοσφαίρου και η κοινωνικοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστριών. Οι αθλήτριες των τεσσάρων ομάδων απόλαυσαν την χαρά του παιχνιδιού και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.
 
Το τουρνουά παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο προπονητής Εθνικών ομάδων Κορασίδων – Νεανίδων, Γιώργος Παπακώστας, ο οποίος συνομίλησε μετά από τις αναμετρήσεις με τις παίκτριες των ομάδων. Ενώ την δεύτερη ημέρα έδωσε το παρών ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Κανάτας, ο οποίος βρήκε τον χρόνο να μιλήσει με τις νεαρές αθλήτριες του ΠΑΟΚ Β’.
 
Ο ΠΑΟΚ Β’ μπορεί να νικήθηκε από την ομάδα του Αριστοτέλειου Κολλεγίου στην πρεμιέρα, ωστόσο με δύο νίκες απέναντι στην Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και στην Ολυμπιάδα Υμηττού Β', ήταν ο άτυπος νικητής του 1ου Πανελλήνιου αναπτυξιακού τουρνουά.
 
Ο Δικέφαλος το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου αναμετρήθηκε με την Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και επικράτησε με 4-1 με τις Κάκογλου, Σπανού, Κωνσταντινίδου και Ντίνα, να βρίσκουν δίχτυα. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας,  αναμετρήθηκε με την Ολυμπιάδα Υμηττού Β' και νίκησε με 2-0, με τις Κάκογλου και Πετρίδου να σκοράρουν. Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, η Ολυμπιάδα Υμηττού Β' και η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης διασταυρώσαν τα ξίφη τους, με την ομάδα από την Αθήνα να επικρατεί με 3-2.
 
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και στις ομάδες από ένα αναμνηστικό.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter