Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Ελευθερία Μοσχάτου

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Ευγενίας Κολλάτου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ελευθερίας Μοσχάτου με 76-66, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.

Άγγελος Αγγελίδης:
 
«Ήταν ένας δυνατός αγώνας. Φτιάξαμε την άμυνα μας στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και αυτό μας έδωσε την νίκη. Το πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πολύ καλά για εμάς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δεν το παρατήσαμε καθόλου και παλεύαμε σε όλες τις φάσεις. Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στις παίκτριες μου, όσα κορίτσια έπαιξαν έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να πάρουμε την νίκη. Υποδεχόμαστε σε τρεις μέρες τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι ένας ακόμα πολύ σημαντικός αγώνας και στόχος μας είναι να ανεβούμε πιο ψηλά στην βαθμολογία».
 
Ευγενία Κολλάτου:
 
«Ήταν μία τεράστια νίκη και θέλω να πω μπράβο σε όλες τις συμπαίκτριες μου. Παρά τις απουσίες που είχαμε, καθώς ήμασταν σχεδόν τέσσερα άτομα στις προπονήσεις. Συσπειρωθήκαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος, μείναμε ενωμένες και ακολουθήσαμε τις οδηγίες που μας έδωσε ο προπονητής μας. Πήραμε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα και ξεκινήσαμε δυναμικά τη νέα χρονιά».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter