ΝΟ Ρεθύμνου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 11η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, το ΝΟ Ρεθύμνου. 

Ο Δικέφαλος, μετά το πολύ δυνατό τεστ του Κυπέλλου κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, με το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. 

Άπαντες στο τμήμα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, θέλουν τη νίκη, η οποία θα τους εδραιώσει στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, στόχος ο οποίος είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν. 

Απέναντί τους, ο ΝΟ Ρεθύμνου, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μ' έναν βαθμό, και ψάχνει και εκείνος με την σειρά του ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να κοιτάξει ψηλότερα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου, η Ελευθερία Τζελέπη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε πολύ. Είναι σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί για εμάς. Πάντα η Κρήτη είναι πολύ καλή έδρα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι του νέου έτους, με αυτό από αυτό του κυπέλλου, και ελπίζουμε να έχουμε καλό ρυθμό, ώστε να μας βγουν όλα όσα δουλέψαμε από την αρχή της χρονιάς αλλά και μέσα στις γιορτές. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς!»


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023
11η αγωνιστική, Α1
Εθνικό Κολυμβητήριο Χανίων
13:00, ΝΟ Ρεθύμνου-ΠΑΟΚ