ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παλαιό Φάληρο

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το Παλαιό Φάληρο. 

Ο Δικέφαλος «ανοίγει» τις υποχρεώσεις του στο νέο έτος, έχοντας μπροστά του μία απαιτητική τριάδα αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι οποίοι θα κρίνουν την τελική θέση του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος αλλά και την συμμετοχή του στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. 

Η διακοπή λόγω των εορτών έδωσε την ευκαιρία στον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να προετοιμάσει την ομάδα ακόμα καλύτερα για τους απαιτητικούς αυτούς αγώνες, στους οποίους ο ΠΑΟΚ Domus Ergo θα πρέπει να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος. 

Απέναντί του, το Παλαιό Φάληρο, το οποίο μετά τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα με Ηλυσιακό και Χανιά, μετράει τρεις σερί ήττες, οι οποίες ωστόσο δεν δημιουργούν πρόβλημα, αφού ήρθαν από τις τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες είναι αυτό κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, επειδή ερχόμαστε από την διακοπή του πρωταθλήματος. Αναπόφευκτα θα μας κοστίσει λίγο σε ρυθμό, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Το Φάληρο έρχεται χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα, και αυτό το κάνει πολύ επικίνδυνο. Ευελπιστώ πως θα εμφανιστούμε όπως πρέπει και θα πάρουμε τη νίκη!».


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023
13η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παλαιό Φάληρο