ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 11η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 18:45, την ΑΕΚ. 

Το 2023 «ανοίγει» με το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου για την κανονική διάρκεια της Volley League γυναικών, βρίσκοντας τον Δικέφαλο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 «καθαρές» νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Ο Μάρκο Φενόλιο και οι παίκτριές του γνωρίζουν πως τίποτα δεν κρίνεται στο πρώτο μισό, με την συνέχεια να είναι άκρως απαιτητική. 

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία μετράει νικηφόρο σερί επτά αγώνων και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 23 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 2-3 τον Άρη στην Μίκρα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Αν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να παλέψουμε. Το γήπεδο είναι δύσκολο να παίζεις, έχουν ένθερμους οπαδούς. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι κρίσιμα για τη βαθμολογία. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με το τρίποντο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι δύσκολα».


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023
11η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο «Α. Κόντος»
18:45, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ