«Εντεκάσφαιρος» ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας! (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Β', επικρατώντας με 11-0 του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Κυρανούδη, Μάτσα, Κυριαζή, Φωτοπούλου, Τσαούση, Κάκογλου, Πετρίδου, Ντίνα, Ασκαρίδου και Βλαχονικολή. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις «ασπρόμαυρες», οι οποίες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο δεύτερο λεπτό με σκόρερ την Βλαχονικολή. Στο 23ο λεπτό η Πετρίδου διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, με την Βλαχονικολή στο 37ο λεπτό να παίρνει τη σκυτάλη για το 3-0 και να την επιστρέφει στο 42ο λεπτό στην Πετρίδου για το 4-0, τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν έπεσε, με τον ΠΑΟΚ Β' να βρίσκει και πέμπτο γκολ στο 47ο λεπτό με την Πετρίδου, η οποία πέτυχε χατ-τρικ. Στο 50ο λεπτό η Ντίνα έκανε το 6-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Τσαούση διαμόρφωσε το 7-0. Στο 60' η Βλαχονικολή ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της κάνοντας το 8-0. Η συνέχεια άνηκε στην Κάκογλου, η οποία με τρία δικά της τέρματα, διαμόρφωσε το τελικό 11-0 για τον Δικέφαλο. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μανώλη Σολοποτιά, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στην Φλώρινα ΠΑΣ, για την τρίτη αγωνιστική. 

ΠΑΟΚ (Σολοποτιάς): Τσακίρη (46' Ροντήρη), Κυρανούδη, Μάτσα (46' Σπανού), Κυριαζή, Φωτοπούλου (55' Τζήκα), Τσαούση, Κάκογλου, Πετρίδου, Ντίνα (55' Παντελίδου), Ασκαρίδου (46' Αλάγια), Βλαχονικολή.