ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 11η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη, επικρατώντας του Πήγασου Πολίχνης με 0-3, και ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρεθεί, υπό προϋποθέσεις, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με τη νίκη του στην Ολλανδία επί της Οριόν, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη στα έξι παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 21 βαθμούς. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το οποίο θα κρίνει μία καλύτερη θέση πριν από τα πλέι-οφ. Έχουμε ένα πλεονέκτημα τριών πόντων από τον Παναθηναϊκό, και με μία νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στο πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο του πρωταθλήματος μας, αλλά σε ευρύτερη έννοια. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο απέναντι μας. Αν θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη τα οποία κάναμε στους προηγούμενους αγώνες, διότι οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν πάντα το νικητή. Θα χρειαστεί να πιστέψουμε στην ποιότητα μας, και το πιο σημαντικό, όλοι οι παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι έστω και ένας παίκτης να μην είναι στο επίπεδο που θα πρέπει, κάνει το έργο μας δύσκολο απέναντι σ' έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός!». 


Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023
11η αγωνιστική, Volley League
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 HD)