Δάφνη Αγίου Δημητρίου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 16:45, την Δάφνη Αγ. Δημητρίου. 

Ο Δικέφαλος «ζευγάρωσε» τις νίκες του για το 2023 την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 81-60, και πλέον και με την προσθήκη της Kourtni Perry κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντί του, η Δάφνη Αγ. Δημητρίου, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας επτά σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Δάφνη Αγ, Δημητρίου, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τις δύο σερί νίκες στην έδρα μας, πιστεύω ότι έχουμε την απαραίτητη ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία έρχονται. Στο παιχνίδι κόντρα στην Δάφνη θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας, και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, με το ίδιο πάθος και ενέργεια. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι στην Αθήνα, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη!». 
 

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023
15η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Δημητρίου
16:45, Δάφνη Αγίου Δημητρίου-ΠΑΟΚ