Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Τρίκαλα Θεόνη

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα και της Βάσια Γιαννακά, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Τρικάλων Θεόνη με 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
Λευτέρης Κανάτας:
 
«Γνωρίζαμε εξαρχής ότι τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα η οποία διαθέτει ποιότητα και έχει νεαρές αθλήτριες. Άρα γνωρίζαμε ότι θα παίξει σκληρά, καθώς είναι μία ομάδα η οποία έχει τρεξίματα. Η τελευταία αναμέτρηση μας ήταν αυτή με την Καρδίτσα πριν περίπου έναν μήνα, σκεφτείτε δηλαδή πως όλο αυτό το διάστημα είχαμε αποχή από την αγωνιστική δράση. Ίσως αυτό επηρέασε την αποτελεσματικότητα μας, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις και ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα με διπλή ζώνη άμυνας. Όλες οι ομάδες παίζουν κατά αυτόν τον τρόπο και έρχονται στην έδρα μας για να διεκδικήσουν την ισοπαλία. Πρέπει να το αντιμετωπίζουμε αυτό, σήμερα ίσως θα μπορούσαμε να μετουσιώσουμε κάποιες ευκαιρίες σε γκολ και θα μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Βέβαια αυτό δεν ήρθε, και μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο έληξε 1-0 και μας δυσκόλεψε. Αυτό το οποίο είπα και στα κορίτσια είναι ότι κρατάμε τη νίκη, παρόλα αυτά θα πρέπει να σκεφτούμε και να δούμε τι θα μπορούσε να έχει γίνει καλύτερα και ίσως να πετυχαίναμε περισσότερα γκολ. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, καθώς είναι ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επομένως για την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ, θα πρέπει να δουλέψουμε όλη αυτή την εβδομάδα, θα δούμε τι πήγε λάθος σε τακτικό επίπεδο στον σημερινό αγώνα και τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι το αντιπάλου».
 
Βάσια Γιαννακά:
 
«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, είχαν ένα πολύ καλό σύνολο. Φυσικά χαιρόμαστε για τη νίκη και προσωπικά χαίρομαι για το γκολ το οποίο έβαλα και βοήθησα την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, εστιάζουμε στα λάθη μας, ώστε να δούμε τι πήγε λάθος κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και προχωράμε ακόμα πιο δυνατά ενόψει της συνέχειας. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και διαφορετικά, κοιτάμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα θα προετοιμαστούμε ψυχολογικά και σωματικά για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter