ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την «πρεμιέρα» της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, τον τοπικό ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος ξεκινά με δυνατό τεστ τις υποχρεώσεις του στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, στην οποία έχει ως στόχο να μείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος ξεκινά και εκείνος τις υποχρεώσεις του στην Β' Φάση του πρωταθλήματος από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αύριο αγωνιζόμαστε κόντρα στον Ολυμπιακό, θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, φυσικά όχι μόνο για εμάς αλλά για οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα είναι δύσκολη αυτή η αναμέτρηση. Ταυτόχρονα είναι όμως και ένα παιχνίδι δίχως άγχος, διότι η διαφορά δυναμικότητας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο είναι τεράστια. Έτσι, το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί είναι το αποτέλεσμα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έχει τρομερά υψηλούς στόχους. Το ζητούμενο για εμένα είναι να παίξουμε καλά και να βγει στο νερό ό,τι έχουμε προετοιμάσει για τους επόμενους αντιπάλους μετά τον Ολυμπιακό. Θέλω τα παιδιά να αγωνιστούν με διάθεση, να μην βγουν με φόβο και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου. Το επόμενο Σάββατο θα ξεκινήσουν για εμάς οι πολύ σημαντικοί και σοβαροί αγώνες, θα αναμετρηθούμε εντός έδρας με τον Εθνικό και εστιάζουμε εκεί την προσοχή μας. Ωστόσο, προέχει ο αυριανός αγώνας και σε αυτόν το ζητούμενο είναι μία καλή εμφάνιση».


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2022
1η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά
14:00, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ Domus Ergo