ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 16:00, τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Ο Δικέφαλος έχει ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά του πριν το Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου, και στο οποίο θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. 

Οι «Νταμπλούχες» αντιμετωπίζουν με απόλυτη σοβαρότητα το παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ, θέλοντας να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες ώστε να πάρουν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής διάρκειας.

Απέναντί τους, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, o οποίος μετρά τέσσερις σερί νίκες, οι οποίες τον διατηρούν στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών θέλουν τον Κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα τους, ώστε να τις ωθήσει σε μία άκρως σημαντική νίκη. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οπότε η νίκη αύριο για εμάς είναι πολύ σημαντική. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα, το οποίο θα μας βοηθήσει επιπρόσθετα στην προετοιμασία μας για το Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο είναι σε δύο εβδομάδες!». 


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2022
12η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ mαteco