ΠΑΟΚ-ΑΝΟΓ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 16:30, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, τον ΑΝΟΓ. 

Ο Δικέφαλος μετά το μεγάλο «διπλό» στον Άλιμο, απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για μία θέση στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, στόχος ο οποίος είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν. 

Το γυναικείο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ κερδίζει σημαντικές εμπειρίες κάθε σεζόν, έχοντας ως στόχο τόσο την ανάδειξη των αθλητριών της ακαδημίας του, όσο και βαθμολογική του άνοδο σεζόν με τη σεζόν. 

Απέναντί του, ο ΑΝΟΓ, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο «ντέρμπι» με την Βουλιαγμένη με 10-8. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΝΟΓ, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Κάθε παιχνίδι είναι ένας αγώνας που σε γεμίζει εμπειρίες και σου δείχνουν τις τυχόν αδυναμίες. Έχουμε δουλέψει πάνω στα λάθη μας και αυτό φαίνεται σε κάθε μας παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένες στο στόχο μας για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Γλυφάδα είναι σαφώς ένας σοβαρός αντίπαλος και αυτό μας κρατά σε εγρήγορση. Εκείνο που προέχει είναι να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό!». 


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2022
13η αγωνιστική, Α1
Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης
16:30, ΠΑΟΚ-ΑΝΟΓ