ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 13η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Θέτιδα Βούλας. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο Μαρούσι κόντρα στον Παναθηναϊκό, η οποία όχι μόνο τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αύξησε και την διαφορά από τους διώκτες του. 

Οι «ασπρόμαυρες» φυσικά γνωρίζουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα, αφού όλα κρύβουν κινδύνους εφόσον τα υποτιμήσεις. 

Απέναντί τους, η Θέτις Βούλας, η οποία μετά από τέσσερις σερί νίκες, ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Άρη με 2-3, μένοντας στην έκτη θέση με 19 βαθμούς. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Θέτιδα Βούλας, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε:

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς, καθώς θέλουμε να επιβεβαιώνουμε την βαθμολογική μας θέση. Θα χρειαστεί να προσέξουμε και να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Προερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν μία σημαντική νίκη η οποία με ικανοποίησε. Έχουμε μπροστά μας 2-3 εβδομάδες στις οποίες πρέπει να προσέξουμε, και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μου θα παλεύει πάντα για τη νίκη!». 


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2022
13η αγωνιστική, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας (AC PAOK TV)